Saath
Polski
Przeglądaj poradniki

Saath, aplikacja dla par · My

Zapamiętaj to: zachowaj notatkę z posta

Zaktualizowano 3 listopada 2026

Zapamiętaj to zamienia post w podróży w notatkę, którą zachowujesz. W Saath, aplikacji dla par, zostaje prywatna, dopóki nie zaznaczysz Udostępnij mojemu partnerowi, a znajdziesz ją w Zapamiętane na dole Razem.

Zapamiętaj to w Saath, aplikacji dla par, zachowuje jako krótką notatkę tę część posta, której będziesz potrzebować później, na przykład godzinę pociągu albo numer rezerwacji.

Zachowaj szczegół z posta

  1. Otwórz My, dotknij Razem i otwórz podróż, w której jest post.
  2. Dotknij Więcej i otwórz Porozmawiajcie o tym, żeby zobaczyć posty.
  3. Pod postem dotknij ikony książki, Zapamiętaj to.
  4. W Przydatny szczegół zostaw tekst albo zmień go na fragment, który chcesz. Notatka może mieć do 4000 znaków.
  5. Zaznacz Udostępnij mojemu partnerowi, jeśli chcesz, żeby ją zobaczył. Zostaw puste, żeby notatka była prywatna.
  6. Dotknij Zapisz notatkę.
Post w podróży z rzędem ikon: potwierdź, odpowiedz, Zapamiętaj to, potrzebuję twojego zdania i usuń
Post w podróży z rzędem ikon: potwierdź, odpowiedz, Zapamiętaj to, potrzebuję twojego zdania i usuń
Arkusz Zapamiętaj to z Przydatny szczegół, Udostępnij mojemu partnerowi, Anuluj i Zapisz notatkę
Arkusz Zapamiętaj to z Przydatny szczegół, Udostępnij mojemu partnerowi, Anuluj i Zapisz notatkę

Saath, aplikacja dla par

Dołącz do listy oczekujących

Znajdź i zmień swoje notatki

Otwórz Razem i przewiń na sam dół. Dotknij Zapamiętane, co pokazuje, ile masz notatek. Każda notatka mówi Tylko ja albo Udostępnione, z imieniem osoby, która ją udostępniła. Twoje notatki mają Edytuj i Usuń notatkę. Edytuj otwiera Zapamiętany szczegół, gdzie zmieniasz Szczegół albo pole Udostępnij mojemu partnerowi i dotykasz Zapisz.

Lista Zapamiętane z jedną udostępnioną notatką, Edytuj i Usuń notatkę
Lista Zapamiętane z jedną udostępnioną notatką, Edytuj i Usuń notatkę

Co widzi twój partner lub partnerka

Nic, chyba że zaznaczysz Udostępnij mojemu partnerowi. Tylko ty widzisz notatkę, dopóki nie wybierzesz udostępnienia. Udostępniona notatka pojawia się na jego lub jej liście Zapamiętane jako Udostępnione z twoim imieniem. Może ją przeczytać, a Edytuj i Usuń notatkę widzisz przy niej tylko ty.

Pytania o Zapamiętaj to

Czy to zmienia post?

Nie. Notatka jest zapisana osobno, a post zostaje tam, gdzie był.

Czy mogę zmienić zdanie co do udostępniania?

Tak. Dotknij Edytuj przy notatce, zaznacz lub odznacz Udostępnij mojemu partnerowi i dotknij Zapisz. Usuń notatkę ją usuwa.

Co, jeśli nie mam zasięgu?

Gdy edytujesz notatkę offline, aplikacja mówi Połącz się ponownie, aby zapisać tę zmianę notatki. Twoja edycja nadal tu jest. Twoje słowa zostają w polu, dopóki nie wrócisz online.

Co, jeśli zapis się nie uda?

Możesz zobaczyć Nie udało się potwierdzić tej zmiany. Odśwież, zanim spróbujesz ponownie. Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.

Gdzie znajdę swoje notatki w Saath, aplikacji dla par?

Na dole Razem, w Zapamiętane. Lista mówi Szczegóły zapisane przez Zapamiętaj to przy poście w Przestrzeni.

Więcej poradników

Saath, aplikacja dla par · Centrum pomocy